Pollastre farcit
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Alta

Ingredients
- Un pollastre de dos kg que sigui de corral
- 3 cebes
- 2 tomaques
- 200 grams de botifara blanca
- 200 grams cansalada virada
- 200 grams de magre de porc
- 1 copa de conyac
- 1 copa de vi rancí
- Pebre negra
- Sal
- Un farsellet fulles de llaure farigola i romaní
- Llarg de porc
- 1/4 litro de brou de cars
- Panses, prunes, orellanes,pinyos
- 2 pomas
8 racions
Elaboració
Es neteja be el pollastre seli posa sal i pebre per dintre ,s'agafa la car magra i esfà a daus i la cansalada i es pasa per la paella i quan està una mica rossa es posa dintre del pollastre i tambe la botifara junt amb panses prunes i pinyos i es cus per que no espugi es capa resde dintre del pollastre.
Es agafa el pollastre per fora se li posa llarg de porc i el pebre i es posa a la cassola i seli dona unas quantes voltes i quan està una mica rosset seli posa la ceba tallada i la tomaque, al cap de un rató se litira el conyac el vi ranci i el manat de herbes.
Quan el tenim al frorn mitg hore li tirarem un cullaró de brou per que es cogui be i anirem repetin tres o quatre begades mentres n'estigui cuit.
Amb una cassola de banda posaremt les prunes i les panses els pinyos l'orellanes i les pomas que farem a trossos a coure no i pensabè que les panses punes i orellanes san de posar amb remull amb vi i aquets vi es el que farem servi per coure i al final posaremt els pinyos.
Trauremt la ceba i la tomaquet de la cossola i colarem el oli que haura que dat i u pasaremt pel colado xines per que no quedi cap brosa .
Posaremt el pollastre amb una bandeja i litreurem al que aviam posat per que nose l'escapires i està lles per portar a la taula.
Amb un vol de banda posaremt les panses prunes orellanes pinyos i la poma per posarne un parell de cullaradas acupanyan el pollastre.
2h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3476 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.