Pollastre farcit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pollastre de dos kg que sigui de corral
  • 3 cebes
  • 2 tomaques
  • 200 grams de botifara blanca
  • 200 grams cansalada virada
  • 200 grams de magre de porc
  • 1 copa de conyac
  • 1 copa de vi rancí
  • Pebre negra
  • Sal
  • Un farsellet fulles de llaure farigola i romaní
  • Llarg de porc
  • 1/4 litro de brou de cars
  • Panses, prunes, orellanes,pinyos
  • 2 pomas

8 racions

Elaboració

Es neteja be el pollastre seli posa sal i pebre per dintre ,s'agafa la car magra i esfà a daus i la cansalada i es pasa per la paella i quan està una mica rossa es posa dintre del pollastre i tambe la botifara junt amb panses prunes i pinyos i es cus per que no espugi es capa resde dintre del pollastre.
Es agafa el pollastre per fora se li posa llarg de porc i el pebre i es posa a la cassola i seli dona unas quantes voltes i quan està una mica rosset seli posa la ceba tallada i la tomaque, al cap de un rató se litira el conyac el vi ranci i el manat de herbes.
Quan el tenim al frorn mitg hore li tirarem un cullaró de brou per que es cogui be i anirem repetin tres o quatre begades mentres n'estigui cuit.
Amb una cassola de banda posaremt les prunes i les panses els pinyos l'orellanes i les pomas que farem a trossos a coure no i pensabè que les panses punes i orellanes san de posar amb remull amb vi i aquets vi es el que farem servi per coure i al final posaremt els pinyos.
Trauremt la ceba i la tomaquet de la cossola i colarem el oli que haura que dat i u pasaremt pel colado xines per que no quedi cap brosa .
Posaremt el pollastre amb una bandeja i litreurem al que aviam posat per que nose l'escapires i està lles per portar a la taula.
Amb un vol de banda posaremt les panses prunes orellanes pinyos i la poma per posarne un parell de cullaradas acupanyan el pollastre.

2h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3476 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: