Puré de patates, pastanaga i coco, amb gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Puré:

Gambes:

4 racions

Elaboració

Puré:

Calenta la mantega en una paella.
Salta l'all, les patates i les pastanagues durant uns 3 minuts. Aboca el brou, cobreix, abaixa el foc i cuina aproximadament uns 15 minuts, a foc lent.
Aboca la llet de coco, i acaba la cocció a foc mitjà durant uns 6 minuts.
Amb un passa-vit o un premsa patates, fes un puré ben fi i reserva

Gambes:

Escalfa l'oli en una paella antiadherent.
Salta les gambes durant uns 3 minuts, assaona al gust, afegeix la mantega i el julivert picat ben fi i barreja bé.
Presenta el puré de patata en una safata de servir, amb les gambes i la salsa per sobre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se