Rotllet de pollastre desossat i farcit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180°. En una safata, hi posem el pollastre amb un bon raig d’oli.
El deixem daurar uns 10 minuts, per totes dues bandes.
Hi afegim la pastanaga, el tomàquet i la ceba. Tot seguit la copa de brandi.
Ho deixem coure uns 10 minuts.
A continuació, hi afegim el cava.
Deixem coure , uns 10 minuts més. En aquest temps girem el pollastre un parell de vegades.
Traiem la safata del forn i sensa tallar-lo, ja el podem servir. Únicament, traiem el fil de lligar-lo.
Aquesta és la recepta que m’agrada. Sense salsa.
Opcional : Agafem la pastanaga, el tomàquet i la ceba.
Ho passem pel túrmix amb una cullerada de Maizena que haurem desfet amb una tasseta d’aigua freda.
La salsa ha de quedar brillant i gelatinosa.
Quan el pollastre sigui fred, el tallem a rodanxes.
Hi posem una mica de salsa per sobre de les rodanxes de pollastre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se