Crema d'alvocat i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picant la magrana amb una cullera, es disparen les llavors.
Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli i separa la polpa de l'alvocat, de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja la crema fresca i amb la batedora de mà tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Agrega la crema reservada i barreja bé
Posa la barreja en gots i espolsa per sobre una mica de cacau en pols.
Al moment de servir escampa llavors de magrana al damunt.
Serveixi immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se