Arròs amb conill i ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en aigua tèbia els ceps perquè s'hidratin.
Posem a escalfar aigua mineral.
En una cassola de ferro colat, amb una mica d’oli, hi posem a coure els talls de conill salpebrats.
Un cop els talls de conill comencen a enrossir, els traiem de la cassola i els reservem.
Tirem a la cassola, on ha quedat una mica d’oli, els dos grans d'all tallats a làmines fines i la ceba tallada a la juliana.
Quan la ceba està una mica cuita, hi tirem una mica de sal i hi afegim el pebrot verd tallat petit.
Ho deixem coure molt a poc a poc.
Quan la ceba està transparent, apugem el foc i hi tirem un bon raig de brandi.
Un cop evaporat l'alcohol, afegim al sofregit un parell de cullerades de tomàquet fregit i els ceps ja hidratats i escorreguts.
Ho remenem un parell de vegades perquè tot s'impregni bé.
A continuació, hi tirem l'arròs.
Seguidament, hi afegim els trossos de conill reservats i l'aigua bullent (el doble del volum de l'arròs).
Un cop comença a bullir l'arròs, abaixem una mica el foc i hi tirem la picada amb la branqueta de farigola.
Comprobem de sal i procedim en funció.
Deixem que faci xup-xup, uns 15 minuts.
Apagem el foc i el deixem reposar uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se