Pasta amb col arrissada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la col kale en aigua bullen amb durant uns 4 minuts i escorre.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui al dente i escorre.
Aixafa en trossos grans les avellanes, torra-les en una paella sense oli i retira.
Amb un pelador de verdures, talla les pastanagues a tires i al llarg, i salta en l'oli durant uns 2 minuts.
Agrega a les pastanagues la col arrissada i la pasta, barreja bé i condimenta al gust, afegeix els nabius i la crema, i deixa que s'escalfi la barreja.
Serveix la pasta en plats i escampa les avellanes pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se