Musclos amb vinagreta d’hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Netegem els musclos i els posem a una olla grossa amb els alls i les branques de julivert.
Posem l'olla al foc sense gens d'aigua i ben tapada, els musclos s'obriran amb l'escalfor i deixaran anar força aigua, hem de sacsejar una mica l'olla per ajudar a que tots es puguin obrir bé.
En uns 5 minuts n’hi ha prou.
Els deixem refredar i els posem a la nevera amb l'aigua que han deixat anar..
Netegem el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba tendra i el tomàquet.
Els tallem ben petits, també podem picar-los amb una picadora, excepte el tomàquet que es desfaria massa. Amanim les hortalisses picades amb, oli d'oliva verge extra, sal i pebre negre acabat de moldre.
Posem els musclos en una safata, traiem la closca un no hi ha el musclo i repartim per sobre la vinagreta d’hortalisses picades ben petites.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se