Risotto de col llombarda o col morada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta l'arròs i escorre.
A continuació, pela les escalunyes i pica finament.
Fon la mantega en una cassola i deixa que les escalunyes es facin a foc lent fins que prenguin un bonic color daurat.
Afegeix l'arròs i cou a foc lent fins que es torni transparent mentre s'agita.
Condimenta l'arròs amb una mica de sal i desglaça amb el vi blanc.
Redueix el foc i deixar reduir el vi.
A continuació, aboca a poc a poc el brou de pollastre, procurant que sempre, l'arròs, estigui cobert amb brou.
Cou l'arròs a foc lent, durant uns 15 minuts, remenant sovint.
Mentrestant, posa la col, ja preparada (la venen, en pots de vidre) en un colador, i escorre bé.
Renta i talla en tires la ruca.
Quan l'arròs estigui cuit, afegeix la col, escalfa i agrega la ruca.
Prova el risotto, assaona si és necessari, afegeix la crema batuda i serveix de seguida en plats fondos,
Abans de servir, talla el formatge parmesà en encenalls fins i escampa sobre el risotto de col llombarda.

Notes

Jo acostumo a posar, en comptes de la nata, formatge, mascarpone.
Afegeixo el mascarpone, formatge parmesà ratllat i la col llombarda 3 minuts abans de finalitzar la cocció, i ho barrejo bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se