Amanida de tomàquet, sardines marinades i tonyina amb vinagreta de mostassa

Ingredients

Per marinar les sardines:

Per la vinagreta de mostassa:

Altres ingredients:

4 racions

Elaboració

De les sardines marinades:

Dissolem la sal gruixuda en un litre d'aigua.
Posem les sardines dintre d'aquesta salmorra per tal que es dessagnin, i quedin ben netes i lleugerament salades.
Les escorrem de la salmorra i les posem a un recipient cobertes pel vinagre, les deixem marinar amb el vinagre durant 30 minuts.
Les escorrem del vinagre, les eixuguem una mica.
Les cobrim amb oli i les podem deixar una estoneta en l'oli.

De la vinagreta de mostassa:

Barregem tots els ingredients en un bol, un cop ben barrejats , ho reservem.

De la resta del plat:

Netegem els tomàquets xerry i els partim per la meitat.
Netegem la bossa de fulles verdes i les ecorrem bé.
En un plat, posem de base l’escarola, enciam i canonges . Ho salpebrem. Sobre la tonyina esmicolada i els tomàquets xerry partits per la meitat. Hi afegim unes torradetes i a sobre de tot dos filets de sardina marinada per persona. Ho amanim amb la vinagreta de mostassa i una mica de vinagre de Mòdena.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se