Torrades amb bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salsa de bolets:

Escalfa la mantega en una paella.
Fregeix els cuadrets de pernil, fins que estiguin daurats, retira i reserva.
A la mateixa paella, fregeix els bolets, aboca el suc de llimona, la salsa de nata i el brou, porta a ebullició, abaixa el foc i cuina uns 10 minuts.
Cuina a foc lent fins que la salsa estigui espessa.
Afegeix els daus de pernil reservats, i assaona la salsa al teu gust.
Col·loca les llesques de pa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Torra al mixt del forn preescalfat a 200 graus durant uns 6 minuts.
Posa les llesques de pa en un plat, escampa la salsa de xampinyons pel damunt i adorna amb julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se