Garotes i pèsols amb parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per el parmentier:

1 racions

Elaboració

Partim les garotes per la meitat. Els hi treiem la carn (color taronja). La reservem en un bol ben barrejada.
Obrim la conserva de pèsols extres i els reservem.

Del parmentier:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts , la pelem i la reservem . Posem la nata a bullir i la barrejarem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

Per acabar el plat:

Posem en un plat de base el parmentier de patata, a sobre la carn de les g arotes i els pèsols.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se