Garotes i pèsols amb parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Garotes fresquíssimes
  • 50 g de Pèsols extres de conserva casolana
  • Sal

Per el parmentier:

  • 1 Patata mitjana
  • 15 g de Mantega
  • 30 g de Nata
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Partim les garotes per la meitat. Els hi treiem la carn (color taronja). La reservem en un bol ben barrejada.
Obrim la conserva de pèsols extres i els reservem.

Del parmentier:

Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts , la pelem i la reservem . Posem la nata a bullir i la barrejarem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

Per acabar el plat:

Posem en un plat de base el parmentier de patata, a sobre la carn de les g arotes i els pèsols.
Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Garotes i pèsols amb parmentier de patata
Garotes i pèsols amb parmentier de patata.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: