Gugelhupf de macarrons al forn, folrat amb tires de pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els macarrons com indica el fabricant, en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Folra l’interior del motlle ben greixat, amb les llesques de pernil serrà.
Talla a la meitat els pebrots, treu les llavors, esbandeix i talla el pernil cuit i el pebto en trossos petits.
Bat els ous amb la crema, assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Preescalfa el forn a 180 graus (dal i baix).
Posa en la forma folrada amb el pernil, una capa de macarrons, una de pèsols, una de pebrot i una de formatge i pernil cuit i així continua novament amb una de macarrons, i repeteix fins que tot s'ha esgotat, lultima capa ha de ser amb macarrons.
Aboca per sobre, la barreja de crema i ou.
Enforma la forma i cou de 40 a 45 minuts.
Retira i aboca en una safata de servir.
Serveix decorat amb julivert i el formatge ratllat.
Aquet plat el pots acompanyar amb una amanida verda i salsa de tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se