Patates Farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es bullen les patates amb pell una mica de sal, quan estan cuitàs es pelen i es passen pel passa puré.
S'agafa una cassola i se i posa oli i es talla la ceba per fer un sofregit i quan la ceba està rossa se li posa la carn picada i quan està tot ben sofregit se li tira el vi i es deixa que redueixi.
Ens posem a la mà dues cullerades de patata i li posem una cullerada del sofregit i dues cullerades de patata i li donem una forma com un ou gros i les anem posant amb una safata.
Mestres batem els ous i agafem les patates i les passem pel ou i la farina.
Posem una paella al foc amb oli i quan està calent i posem les patates i quan estan rossetes per les dues bandes es treu del foc i es posen amb paper de cuina per que deixin anar tot l'oli.
Es poden presentar amb enciam de colorets, i es poden menjar igual calentes com fredes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se