Sards al forn amb patates i ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem i tallem la ceba en juliana.
Netegem, pelem i tallem les patates a làmines fines, d’uns 0,5 centímetres.
En una safata pel forn, hi posem, per aquest ordre, un raig d’oli d’oliva, la ceba, els alls, el llorer i les làmines de patata.
Ho salpebrem i enfornem a 200ºC durant uns 20 minuts.
Retirem la safata, incorporem el vi blanc.
Hi afegim els sards, que hi hem fet uns talls per posar-hi llimona tallada.
Ho deixem coure al forn tot junt , uns 20 minuts a 180ºC .
Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se