Ous escocesos Una especialitat d'Escòcia (1)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina 4 ous uns 6 a 7 minuts.
Esbandeix amb aigua freda.
Talla les cebes tendres.
Separa les fulles de farigola, de les tiges.
Salta la ceba i la farigola amb una mica d'oli durant uns 3 minuts.
Deixar refredar una mica les cebes tendres.
Separa unes fulles d'enciam i pica la resta.
Prem la salsitxa i col·loca la carn en un bol, agrega la carn picada, la mostassa, l'enciam picat, la sal, el pebre i 40 grams de pa ratllat.
Pasta molt bé el conjunt, fins a obtenir una massa ben barrejada.
Escalfa una mica d'oli en una paella, fregeix una cullerada de massa, i degusta la, per veure si és necessari més condiment.
Preescalfa el forn a 160 graus.
Posa en dos plats fondos, en un la farina i en l'altre el pa ratllat.
En un tercer plat trenca els ous restants i bat bé.
Pela els ous durs, i pa sa per la farina.
Separa la massa de carn en 4 porcions, de cada porció fes una bola i seguidament aplana-la bé, embolica amb aquesta massa l'ou, prem bé i forma una bola ben compacta, procurant que no quedi cap esquerda.
Repeteix el mateix amb els altres ous.
Passa cada ou per l'ou batut i després pel pa ratllat.
Empana per una segona vegada els 4 ous empanats.
Posa oli en una paella fonda i escalfa aproximadament a 160 graus.
Fregeix cada ou per separat durant 4 o 5 minuts, o fins que prenguin un bonic color daurat.
Deixa reposar en el forn 10 minuts.
Serveix tallats en dues meitats, freds o calents, sobre unes fulles d'enciam, adorna amb unes herbes aromàtiques pel damunt.
Pots servir aquest plat acompanyat de mostassa, a qui li agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se