Macarrons a la Toscana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Toscana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

De la pasta:

Coem la pasta amb aigua i sal, deixant-la una mica dura ja que la acabarem al forn. Un cop cuita, l'escorrem i la deixem a part.

De la salsa Toscana:

En una paella, posem l'oli a escalfar; obrim les llaunes de tomàquet, i escorrem la del tomàquet "trossejat" l'aigua que porti.
Saltegem el tomàquet durant 2 minuts i hi afegim llavors el tomàquet triturat, baixant el foc perquè no esquitxi.
Després d'uns 5 minuts de cocció, afegim la sal al gust, el sucre i el pebre roig dolç, remenem i hi afegim les espècies, aquestes al gust de cadascú.
Deixem coure a foc lent durant 10 minuts més llest.
Si veiem que la pasta en el temps que ha estat esperant se'ns ha enganxat, només hem de passar-la per aigua freda i tornarà a estar solta novament.

Per acabar el plat:

Amb una font de forn. Posem en el fons la meitat de la salsa de tomàquet i repartim bé, afegim la meitat del formatge ratllat i disposem la pasta a sobre.
Afegim la resta del tomàquet i sobre d'aquest el formatge que ens hagi quedat, movem la font perquè tot s'unifiqui (mai regirarem amb forquilla o cullera o qualsevol altre estri).
Fiquem a forn mig durant uns 10 minuts i vam finalitzar amb 5 minuts més al forn.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se