Salmó en salsa de cítrics amb daus de carbassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa de cítrics:

1 racions

Elaboració

De la salsa de cítrics:

Posem a reduir a foc lent el suc de: taronja, aranja, llimona amb el sucre i l'anet picat fins a obtenir la textura xarop.
A partir d'aquest moment deixar refredar i reservar a la nevera.

Del salmó:

En una paella, hi posem sal al fons, quan està ben calenta, hi posem el llom de salmó.
Deixem coure fins que quedi ben daurat, uns 6 minuts per costat (funció del gruix del salmó).

De la carbassa:

En una olla amb aigua i sal, quan bull, hi tirem els daus de carbassa. Deixem coure uns 15 minuts.

Per acabar el plat:

Posem en un plat, de base la salsa de cítrics, sobre el tall de salmó i al costat els daus de carbassa.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se