Espàrrecs Shakshuka

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Espàrrecs:

Ous:

4 racions

Elaboració

Espàrrecs:

Escalfa oli, en una paella amplia.
Salteja els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets, condimenta al gust, i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts.
Barreja al preparat els espinacs.

Ous:

Usant una cullera, premsa 8 buits en la salsa de tomàquet i espinacs.
Trenca la closca dels ous, acuradament d'un a un, i deixa lliscar en les depressions fetes amb la cullera.
Tapa i cou a foc molt suau durant uns 12 minuts, salpebre al gust i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se