Pollastre al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assaona el pollastre per tots dos costats, fregeix cada costat de 10 a 15 segons en la mantega calenta.
Embolica cada pit de pollastre amb dues tires de cansalada.
Col·loca les verdures en el motlle greixat i assaona al teu gust.
Distribueix els pits de pollastre pel damunt i cobreix amb flocs de mantega, aboca el brou, i gratina duran uns 15 a 20 minuts al mixt del forn preescalfat a 200 graus.
Just abans de servir, aboca sobre la carn la crema batuda, amb les especies, el suc i la pell de llimona ratllada.
Deixa escalfar de 3 a 5 minuts, amb el forn apagat.
Serveix amb un gratinat de verdures, pasta o arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se