Pollastre de pagès amb prunes i pinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva. Hi posem els alls sencers i pelats, i els rostim durant 2 minuts.
Salpebrem el pollastre, tallat a quarters. Enrossim el pollastre a la cassola.
Mentre, preparem les verdures/hortalisses: pelem la ceba i la tallem a trossos. Tallem el pebrot a daus.
Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes. Afegim a la cassola totes les verdures.
Deixem que cogui tot uns 20 minuts.
Hi afegim 100 cl de brandi i ho flamegem. Hi posem 200 cl de vi blanc. Deixem que s'evapori uns quants segons.
Hi afegim el llorer, la farigola i el canonet de canyella. Hi afegim el brou (millor si és calent). Ho rectifiquem de sal i pebre.
Ho deixem coure a foc mitjà fins que sigui cuit, uns 60 minuts, aproximadament. Hi afegim les prunes i els pinyons.
Ho remenem bé durant un parell de minuts. Ho deixem reposar 15 minuts.
Per acabar, ho posem en un plat i ho servim a taula.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se