Cuixes de pollastre amb verdures/hortalisses i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Traiem el plomissol de les cuixes, les passem per aigua, les salpebrem i les fiquem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat.
Mentre, pelem les verdures/hortalisses i patata.
Ho tallem a trossos, la cabeça d’alls la deixem sencera treient-li únicament la pell de fora.
Baixem el foc del pollastre al mínim i hi afegim totes les verdures/hortalisses i patata, junt amb la fulla de llorer i la cabeça d’alls
Ho deixem coure uns 60 minuts.
A mitja cocció ho regem amb brandi i abans d’apagar el foc puxem el pollastre per veure si ja està tovet.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se