Lluç al forn amb patates i xampinyons

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem les cebes. Rentem els xampinyons i els tallem a quarts.
En una plata d’anar al forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata i ceba. Ho salpebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem uns 30 minuts. Si a mig coure veiem que la ceba es torra massa, podem tapar la safata amb paper l’alumini.
Passada aquesta estona, revisem les patates. Si ja són cuites, llavors posem els quatre troncs de lluç, sobre les patates i salpebrem el lluç . Tirem la picada d’all , el tomàquet a trossos i els xampinyons per sobre el peix, i ho reguem amb oli d’oliva.
Ho enfornem 10 minuts i llestos.
Cal vigilar que el peix no es cogui gaire. Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se