Bacallà al forn amb verdures/hortalisses

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem a escalfar el forn a 200 graus.
Piquem la ceba, tallem l'api i les pastanagues a trossets una mica llargs i ho posem tot en una safata de forn amb oli, sal i pebre.
Posem la safata al forn fins que ens quedin cuites les verdures/hortalisses.
Quan gairebé estiguin a punt, hi posem a sobre els filets de bacallà, i sobre l'all picat, una mica de pebre i ho ruixem amb oli.
Ho deixem uns 5 minuts més al forn.
Ja es pot servir. Ho adornem amb una mica de julivert.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se