Arròs melós de sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel fumet:

Per l’arròs:

4 racions

Elaboració

Del fumet:

En un tupí amb aigua fem el fumet.
Posen tots els ingredients i el deixem bullir durant 20 minuts.

De l’arròs:

Mentre, preparem els ingredients de l’arròs.
Tallem la sípia a trossets. Els alls a làmines. Ratllem el tomàquet i la ceba, i preparem una picada d’all i julivert.
En una paella, sofregim la sípia fins que quedi daurada a foc fort.
Baixem el foc i afegim la ceba i el pebrot verd talladet petit. Ho deixem sofregir una mica fins que es dauri i hi afegim la picada d’all i julivert. Després hi posem el tomàquet ratllat i ho anem remenant un parell de minuts. A foc ben lent deixem que es vagi coent i es vagi reduint i concentrant.
Hi afegim el fumet, i deixem que bulli i es reduexi bullint uns 5 minuts, per tal que es concentri.
Després hi tirem l’arròs.
Deixem el tupí amb el brou a prop de la paella i calent perquè a mesura que l’arròs xucli el brou n’anirem afegint.
Deixem que es cogui uns 15-18 minuts.
Apaguem el foc i apartem l’arròs del foc.
Els últims 5 minuts següents tapem la paella amb un drap o paper de diari i deixem que s’acabi de fer mentre reposa.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se