Coques de formatge i vegetals

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues.
Retira només la tija del carabassó.
Ratlla les dues verdures amb el ratllador rosti i col·loca en un colador.
Neteja la ceba tendra, talla el verd en anells prims i pica el blanc fi.
Barreja amb les altres verdures reservades en el colador, escampa pel damunt una mica de sal i barreja bé el conjunt, deixa actuar durant 10 minuts.
Asseca el formatge halloumi i ratlla amb el ratllador rostí.
Col·loca en un bol.
Pica el julivert i l'alfàbrega i afegeix al formatge ratllat.
Bat bé l'ou i els rovells i barreja amb la quallada.
Agrega la barreja de quallada així com el pa ratllat amb el preparat d'herbes i formatge.
Col·loca les verdures en una tovallola de cuina i prem molt fort, això és important perquè la massa es mantingui unida.
Agrega a la barreja de formatge, barreja bé tots els ingredients i assaona amb sal i pebre.
Calenta en una paella al voltant d'1 ½ cullerada de mantega clarificada.
Amb la barreja de formatge, forma de 8 a 10 coques.
Fregeix en dues porcions, les coques, banda i banda, i a poc a poc, fins que estiguin daurades.
Per fregir la segona porció de coques, afegeix una mica més de mantega.
Serveix ben calentes.
Servides amb una bona amanida d'enciam, les coques de formatge i vegetals són un àpat complet.

Notes

Halloumi, especialitat de formatge de Xipre, que en cuinar, conserva la seva forma, per tant, molt adequat per a fregir.
El formatge halloumi és sovint una combinació de llet de vaca, ovella i cabra, però també existeix amb un sol tipus de llet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se