Tataki de tonyina

Categoria:
Típica de: Japó
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem la tonyina i la tallem en dos filets.
Traiem totes les espines (podem utilitzar una pinça de polir les celles).
Els dos filets han de quedar ben nets d'espines.
Llavors, els pelem. Per pelar-los és més fàcil si fem un tall longitudinal al mig del filet i el dividim en dos, sense acabar de tallar la pell. Amb els dits, obrim el filet com si fos un llibre i veurem que la pell surt sola.
Tallem els mitjos filets en daus d’un centímetre cúbic, aproximadament..
Els posem en plat ben posats i els asaonem amb sal i pebre.
Hi afegim unes gotes de salsa de soja, per donar-li el toc japonès.
Ho reguem bé amb oli d’oliva, i ho deixem a la nevera.
El servim ben fresquet al cap d’una hora aproximadament.
Adornat amb sucedani de caviar i el que se'ns ocorri.

20min

Notes

No tinc en compte en el temps l'hora de nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se