Escalopes de vedella amb cols de Brussel·les, cansalada i pernil serrà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Unes pinces
Quatre plats grans
Un cassó gran
Un atuell de plàstic rectangular fondo
Un batedor de varetes
Una safata plana amb un paper de cuina
Un colador

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert,bullim les cols fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli, sofregim: la cansalada tallada a trossos menuts, i la ceba picolada. Quan tot plegat ja està mig fregit, afegim els daus de pernil, un polsim de farina i el vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim les cols, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts, i ho reservem calent damunt la planxa.
A continuació, agafem les quatre escalopes de vedella, i amb un ganivet fi, fem uns talls per tot el voltant de les esclopes, perquè al fregir no es cargoli la carn.
Seguidament, salpebrem les escalopes, les passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i les fregim fins que estiguin cuites al nostre gust, i una mica daurades.
Ja per acabar, les posem en el centre de cada plat, i al damunt posem una mica de barreja de : cols, cansalada,ceba i pernil, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se