Pisto Mantxec
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Castella la Mantxa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre ous
- Dues albergínies
- Dos carbassons
- Una ceba picolada
- Un pebrot verd
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Vi negre
- Tres alls laminats
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Quatre plats plans grans
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim totes les verdures, tallades a trossos regulars. Quan tot plegat és fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un raig de vi negre.
Quan tot el conjunt és ben confitat, anem posant el pisto en cada un dels plats on ho servirem, i tot seguit, fem quatre ous ferrats, i els anem posant d'un en un, damunt de cada plat, i ja tenim a punt de servir, el pisto Manxec a taula.
40min
Notes
La base d'aquest plat típic Mantxec, és com la nostra Samfaina, peró amb un ou ferrat, al damunt.
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina dels pistos
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...