Pisto Mantxec

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Castella la Mantxa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous
  • Dues albergínies
  • Dos carbassons
  • Una ceba picolada
  • Un pebrot verd
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vi negre
  • Tres alls laminats

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Quatre plats plans grans

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim totes les verdures, tallades a trossos regulars. Quan tot plegat és fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un raig de vi negre.
Quan tot el conjunt és ben confitat, anem posant el pisto en cada un dels plats on ho servirem, i tot seguit, fem quatre ous ferrats, i els anem posant d'un en un, damunt de cada plat, i ja tenim a punt de servir, el pisto Manxec a taula.

40min

Notes

La base d'aquest plat típic Mantxec, és com la nostra Samfaina, peró amb un ou ferrat, al damunt.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!