Tonyina macerada amb salsa de soja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Prepararem la barreja en un recipient alt, per tal que la tonyina quedi coberta per la barreja.
Pelem i ratllem el gingebre, ja que també en volem recollir la mica de suc que fa, hi afegim la salsa de soja, l'oli, el sèsam i el sucre.
Posem la tonyina fresca a la barreja, fem que s'empapi bé i que la tonyina quedi ben coberta.
Ho tapem amb un film transparent i ho deixem macerar uns 45 minuts.
Passat aquest temps posem a calentar la planxa, on amb una mica d'oli, hi daurem la tonyina macerada, per tots els cantons.
Ja la tenim preparada.
La barreja la posem en un cassó.
La reduïm fins que s'espessi una mica (aproximadament amb uns 7 minuts n'hi ha prou, ja que quan es refreda s'espesseix una mica més).
La retirem del foc i la reservem com a salsa.
Tant sols ens queda servir la tonyina acompanyada de la salsa.

20min

Notes

En el temps no tinc en compte els 45 minuts de maceració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se