Calamars al rom
Ingredients
- 8 Calamars frescos entre petits i mitjans, que a la peixateria ens netegen i guarden les potes
- 1 Ceba
- 1 Porro (només la part blanca)
- Rom fosc, la mesura de 2 dits en un got (75 ml aprox)
- Oli d'oliva
- Sal i pebre al gust
- 1 Bossa d'enciam variat
Elaboració
En una paella, hi posem una mica d'oli, el foc lent i hi tirem col·loquem l'oli i tirem la ceba i el porro.
Ho deixem coure, uns 10-15 minuts, fins que agafin color daurat.
Posem el foc una mica més alt, i hi afegim els calamars, prèviament, ben rentats amb les seves potes
Ho deixem coure uns 15 minuts.
A continuació, hi aboquem el rom i el deixem evaporar. Queda com una salsa marró fosc.
Ho deixem coure a foc lent, uns 10 minuts més.
Ho servim amb enciam variat.
Comparteix aquesta recepta: