Bonítol a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques fresques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa d'herbes aromàtiques:

Pel bonítol:

1 racions

Elaboració

De la salsa d'herbes aromàtiques fresques:

Recollim del jardí o comprem les herbes aromàtiques. Les netegem i eixuguem.
Amb un ganivet ben afilat, les piquem molt bé. Laminem els alls i també els piquem
Agafem el got de la batedora, hi posem totes les herbes i els alls, dins amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Ho batem i hi afegim una mica de sal. Seguim batent fins que quedi una salsa de color verd, no massa líquida. La reservem.

Del bonítol:

Rentem sota l'aixeta, els dos talls i els eixuguem molt bé.
Agafem una paella antiadherent, a la base hi posem sal i pebre negre mòlt.
Posem el foc alt. Quan la paella està molt calenta, hi posem els dos talls de bonítol i sobre una mica de sal i pebre negre mòlt. Deixem coure, a foc baix, 1 minut.
Li donem la volta als talls de peix, deixem coure un altre minut.
Agafem amb una cullereta la salsa d'herbes i tirem una mica sobre el peix, deixem coure 1 minut. Ho tornem a repetir.
En total, el bonítol, ha estat coent uns 6 minuts (aconsello coure el bonítol poc temps per evitar que es ressequi).
Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se