Galta de vedella desossada i guisada amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Polim bé les galtes. Les salpebrem.
En una cassola, les rossegem amb oli d'oliva, uns 10 minuts, fins que quedin daurades. Les treiem i reservem.
Piquem la ceba, el porro, la pastanaga i els alls.
Ho posem en la mateixa cassola, a sofregir amb oli d'oliva juntament amb una fulla de llorer.
Quan les hortalisses estiguin ofegades, hi afegim les galtes de vedella i ho deixem coure un moment.
Escorrem els bolets i els reservem.
Afegim a la cassola el brou de carn que ho cobreixi i ho deixem coure a foc mig fins que les galtes siguin ben cuites, ben meloses, unes 2 hores i 30 minuts. Quan portem coent les galtes unes 2 hores, hi tirem els bolets. Rectifiquem de sal, si cal.
Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou.
Quan ja estiguin cuites, passem la salsa per la batedora i seguidament pel colador xinès.
Posem la salsa ja colada amb les galtes i bolets.
Ja es pot servir el plat.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se