Pagre a la planxa amb salsa d'herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

De la salsa d'herbes aromàtiques:

Piquem molt bé totes les herbes i l'all.
En el got de la batedora, hi posem les herbes amb l'all i hi anem tirant l'oli a poc a poc, fins obtenir la salsa.
Ha de quedar una salsa fina i una mica espesa.

Cocció del peix:

Posem una planxa/paella, al foc i quan estigui ben calenta, hi posem els filets de pagre, amb una mica de sal.
Primer la pell cap avall i anem girant els filets.
Hi posem la salsa per sobre en els dos costats
Deixem coure màxim 4 minuts per costat.
Ho traiem del foc.

Per emplatar:

Posem el peix en una plàtera i ho reguem amb una mica més de salsa d'herbes.
Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se