Pastís de pernil i espàrrecs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta els espàrrecs, pela i descarta generosament la part llenyosa.
En una safata perforada per cuinar al vapor (100 graus depenen del gruix) cuina els espàrrecs de 6 a 8 minuts.
Talla 5 esparracs a rodanxes fines.
Tritura la resta d'espàrrecs, amb la llet, la crema, el formatge parmesà i els ous fins a obtenir un puré ben fi.
Assaona la crema d'espàrrecs, amb sal i pebre.
Talla el pernil a tires fines, i pica les olives sense el pinyol a daus més aviat grossos.
Col·loca la massa de pasta fullada estirada, en la safata d'enfornar.
Reparteix uniformement, les rodanxes d'espàrrecs, les tires de pernil i les olives, sobre la massa.
Aboca la crema d'espàrrecs, sobre el farciment.
Preescalfa el forn a 200 graus, amb aire calent, col·loca la safata al centre del forn i cuina durant uns 25 a 30 minuts o fins que el pastís prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se