Mousse de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Tres bols individuals o un de gran
Una espàtula de fusta
Una forquilla o un batedor
Un ratllador

Elaboració

Primer, separa els rovells de les clares de tres ous i guarda-les en un bol.
Esprem les llimones i guarda el suc en un altre bol.
Barreja els rovells amb la llet condensada. Per fer-ho, pots fer servir una espàtula de fusta.
Afegeix-hi després el suc de les llimones, i remena-ho tot.
Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins a aconseguir una certa consistència, o cosa que és el mateix, a punt de neu.
Ratlla la pell d’una llimona, la part groga, amb un ratllador.
Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada de les llimones, i remena-ho tot. Finalment afegeix la nata i continua remenant, suaument, tota la pasta.
Aboca la pasta en un gran bol o en bols individuals i posa-ho tot al congelador. Quan t’ho vulguis menjar, però, baixa-ho una hora abans a la nevera. Per servir-lo pots ho pots guarnir amb macarronets de xocolata per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se