Mousse de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot petit de llet condensada
- ¼ de quilo de nata
- 1 quilo de llimones
- 3 ous
- macarronets de xocolata
6 racions
Utensilis
Tres bols individuals o un de gran
Una espàtula de fusta
Una forquilla o un batedor
Un ratllador
Elaboració
Primer, separa els rovells de les clares de tres ous i guarda-les en un bol.
Esprem les llimones i guarda el suc en un altre bol.
Barreja els rovells amb la llet condensada. Per fer-ho, pots fer servir una espàtula de fusta.
Afegeix-hi després el suc de les llimones, i remena-ho tot.
Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins a aconseguir una certa consistència, o cosa que és el mateix, a punt de neu.
Ratlla la pell d’una llimona, la part groga, amb un ratllador.
Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada de les llimones, i remena-ho tot. Finalment afegeix la nata i continua remenant, suaument, tota la pasta.
Aboca la pasta en un gran bol o en bols individuals i posa-ho tot al congelador. Quan t’ho vulguis menjar, però, baixa-ho una hora abans a la nevera. Per servir-lo pots ho pots guarnir amb macarronets de xocolata per sobre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda disculpa per no contestar abans! Ja fa uns quants anys que faig aquesta recepta per a Sant Blai, amb les mateixes...
Hola Mireia! En primer lloc et demano disculpes per no contestar abans, he hagut d'estar allunyada de vosaltres per uns mesos...
Bon dia Alícia! Anima't fer-ho, a la teva família i amistats els encantarà! Mira jo ho vaig posar a la...
Bona tarda Jordi! És un dels meus preferits, té un sabor increlible ... és espectacular! Gràcies a tu per fer-ho. Una...
Antonio, fes-ho t'encantarà i quedaràs molt bé davant de la família o dels amics!