Fritata de cigrons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la fritata:

Per l'amanida:

2 racions

Elaboració

Per la fritata:

Tritura la meitat dels cigrons fins a obtenir un puré ben fi, barreja amb els ous, condimenta al gust i reserva.
Calenta l'oli en una paella antiadherent.
Salta les bledes amb l'all, aproximadament durant 5 minuts, agrega els cigrons restants, barreja bé i assaona si fa falta.
Aboca la barreja d'ou reservada sobre les bledes, i deixa coure a foc lent durant uns 15 minuts o fins que hagi quallat.

Per l'amanida:

Barreja en un recipient, l'oli i el vinagre i condimenta al gust, afegeix els tomàquets i barreja bé.
Retira i talla la fritata en trossos, escampa el comí en pols pel damunt i serveix amb l'amanida de tomàquet i el pa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se