Panotxes de blat de moro al forn
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 panotxes de blat de moro
- Sal
- 50 grams de mantega d'all
- 100 grams de crema agra
- 1 cullerada de Maionesa
- 1 culleradeta de xili picant
- 50 grams de Gruyère ratllat
- Pebre
- 1 llima.
Elaboració
Preescalfa el grill del forn a uns 200 graus.
Cuina en aigua i sal i a foc lent les panotxes de blat de moro
durant uns 15 minuts o fins que estigui al dente.
Rosteix amb el grill del forn durant uns 10 minuts amb calor directa.
Escampa la mantega d'all pel damunt de les panotxes de blat de moro.
Barrejar la crema agra amb la maionesa, el pebre i el formatge.
Assaona amb sal i pebre.
Pinzella les panotxes de blat de moro amb la salsa.
Pica el cibulet ben fi, i escampa per sobre de les panotxes de blat de moro.
Mulla les panotxes amb un rajolí de suc de llima.
Comparteix aquesta recepta: