Gratinat de pasta amb pebrot i salsitxa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els llacets segons les instruccions del paquet, en abundant aigua bullent amb sal o fins que estiguin al dente.
Talla a la meitat les salsitxes, prem la carn de salsitxa, i amb la massa forma boles d'uns 2 cm.
Escalfa oli en una paella gran antiadherent, i fregeix les boles de salsitxa amb foc més aviat fort, fins que prenguin un bonic color marró.
Pica finament les escalunyes i fregeix breument.
Tritura els pebrots en una liquadora.
Agrega a les boles de carn el pebre vermell i cuina breument, afegeix la crema i el puré de pebrot i dóna-li una volta, assaona amb sal i pebre i un polsim de sucre.
Escorre la pasta i barreja bé en el conjunt
Col·loca la pasta cuita i escorreguda en una safata per al forn.
Talla la mozzarella a petits daus i escampa pel damunt de la pasta.
Preescalfa el forn a 250 graus, selecciona la posició gratinador, i col·loca la safata a la segona via de dalt del forn.
Gratina durant uns 5 minuts, retira del forn i escampa les fulles d'alfàbrega per sobre.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se