Cassola de pasta i carn picada al curry

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua per la pasta i cou la pasta fins que estigui al dente, escorre i reserva.
Talla el porro a cèrcols fins.
Escalfa l'oli en una cassola, fregeix la carn fins que estigui engrunadissa.
Agrega i fregeix suaument, els cèrcols de porro, fins que comencin a estovar.
Espolsa amb el curri i fregeix breument, aboca la crema i assaonar amb sal i pebre.
Agrega la pasta, barreja bé i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se