Carxofes amb pernil i encenalls de foie

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem i tirem les fulles poc tendres de les carxofes, les trossegem i escaldaem durant 4 minuts amb aigua salada i amb unes gotes de llimona.
En una cassola hi posem una mica d'oli, i hi sofregim les cebes i els alls tendres. Mentre, tallem a trossos petits el pernil.
Quan la ceba comença a fer-se transparent, afegim a la cassola les carxofes escorregudes i el pernil.
Hi afegim una mica de vi blanc i una fulla de llorer.
Tapem la cassola. Ho deixem coure fins que les carxofes estiguin tovetes, uns 15 minuts (podem punxar-les i ho veurem).
Emplatem les carxofes amb el pernil i per sobre hi posem generosament, encenalls de foie.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se