Salmó a la taronja
Categoria:
Ingredients
- 4 rodanxes de salmó
- 350 ml de suc de taronja
- 1 taronja tallada a rodanxes fines
- 1 cullerada rasa de maizena
- Oli, sal i julivert
Utensilis
Paella, pinces, cassola, tapadora
Elaboració
En una paella freiu-hi el salmó amb una mica de sal. Poseu-les en una cassola i poseu-hi 200 ml de suc de taronja, poseu-hi les rodanxes de taronja i deixeu-ho coure uns minuts. Amb la resta suc de taronja desfeu-hi la maizena i aboqueu-lo a la cassola per espessir la salsa.
Deixeu-ko coure fins que comenci a bullir. Empolseu-ho amb el julivert picat.
Serviu-ho calent.
Notes
Perdoneu el temps que no he tingut contacte amb vosaltres, doncs he tingut moltes operacions, entre elles el cancer que de moment estic superant. No estic a casa, ara estic al poble descansant, doncs tot aquest temps no hem sentia amb animos de fer res.
moltes gracies
Comparteix aquesta recepta: