Salmó a la taronja

Categoria:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella, pinces, cassola, tapadora

Elaboració

En una paella freiu-hi el salmó amb una mica de sal. Poseu-les en una cassola i poseu-hi 200 ml de suc de taronja, poseu-hi les rodanxes de taronja i deixeu-ho coure uns minuts. Amb la resta suc de taronja desfeu-hi la maizena i aboqueu-lo a la cassola per espessir la salsa.
Deixeu-ko coure fins que comenci a bullir. Empolseu-ho amb el julivert picat.
Serviu-ho calent.

25min

Notes

Perdoneu el temps que no he tingut contacte amb vosaltres, doncs he tingut moltes operacions, entre elles el cancer que de moment estic superant. No estic a casa, ara estic al poble descansant, doncs tot aquest temps no hem sentia amb animos de fer res.
moltes gracies


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se