Salmó a la taronja

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó
  • 350 ml de suc de taronja
  • 1 taronja tallada a rodanxes fines
  • 1 cullerada rasa de maizena
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Utensilis

Paella, pinces, cassola, tapadora

Elaboració

En una paella freiu-hi el salmó amb una mica de sal. Poseu-les en una cassola i poseu-hi 200 ml de suc de taronja, poseu-hi les rodanxes de taronja i deixeu-ho coure uns minuts. Amb la resta suc de taronja desfeu-hi la maizena i aboqueu-lo a la cassola per espessir la salsa.
Deixeu-ko coure fins que comenci a bullir. Empolseu-ho amb el julivert picat.
Serviu-ho calent.

25min

Notes

Perdoneu el temps que no he tingut contacte amb vosaltres, doncs he tingut moltes operacions, entre elles el cancer que de moment estic superant. No estic a casa, ara estic al poble descansant, doncs tot aquest temps no hem sentia amb animos de fer res.
moltes gracies


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: