Conill amb salsa fosca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu les prunes una estona amb el vi. Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una paella. Quan estigui daurada, retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada, continueu la cocció a foc suau durant uns 10 minuts. Remeneu-ho de tan en tant.
Coeu ls prunes amb el vi i quan estiguin toves, passeu-les per la batedora i aboqueu-les sobre el conill junt amb la cansalada.
Afegiu-hi 3 cullerades d'aigua i deixeu-ho coure uns 25 minuts més amb la cassola tapada

1h

Notes

no cal oli, ja que la cansalada en fara.
podeu triturar la ceba al minipimer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se