Conill amb salsa fosca

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 150 g de cansalada viada salada
  • 1 ceba gran
  • 8 prunes seques sense pinyol
  • 300 ml de vi blanc
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Poseu les prunes una estona amb el vi. Fregiu la cansalada tallada a trossets petits en una paella. Quan estigui daurada, retireu-la i poseu-hi els trossos de conill, poseu-hi sal i pebre.
Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba picada, continueu la cocció a foc suau durant uns 10 minuts. Remeneu-ho de tan en tant.
Coeu ls prunes amb el vi i quan estiguin toves, passeu-les per la batedora i aboqueu-les sobre el conill junt amb la cansalada.
Afegiu-hi 3 cullerades d'aigua i deixeu-ho coure uns 25 minuts més amb la cassola tapada

1h

Notes

no cal oli, ja que la cansalada en fara.
podeu triturar la ceba al minipimer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: