Pa de pessic bahia

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Motlle de 26 a 28 cm de diàmetre.

Elaboració

Bateu els rovells d'ou amb el sucre, fins que estigui molt cremós (fer relleu)
Afegiu-hi la faina tamissada amb el llevat i el café. Barregeu-ho amb suavitat.
Per últim, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu (també amb molta suavitat. (millor amb una punta de sal).
Aboqueu-ho en un motlle de pa de pessic, untat amb margarina i paper al fons, empolsat amb farina.
Coeu-ho al forn a 180ºC durant 30-35 minuts.
Desmotllar-lo quan estigui tebi.

1h

Notes

Les cullerades sempre son les de sopa, les culleradetes son les de postres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se