Pa de pessic bahia
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de sucre
- 200 g de farina
- 2 cullerades rases de nescafé
- 1 cullerada de llevat en pols
- 6 rovells d'ou
- 6 clares d'ou
6 racions
Utensilis
Motlle de 26 a 28 cm de diàmetre.
Elaboració
Bateu els rovells d'ou amb el sucre, fins que estigui molt cremós (fer relleu)
Afegiu-hi la faina tamissada amb el llevat i el café. Barregeu-ho amb suavitat.
Per últim, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu (també amb molta suavitat. (millor amb una punta de sal).
Aboqueu-ho en un motlle de pa de pessic, untat amb margarina i paper al fons, empolsat amb farina.
Coeu-ho al forn a 180ºC durant 30-35 minuts.
Desmotllar-lo quan estigui tebi.
1h
Notes
Les cullerades sempre son les de sopa, les culleradetes son les de postres.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2088 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.