Llom de mero a la crema d'anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la crema d'anxoves:

1 racions

Elaboració

Del llom de mero:

Posem una planxa al foc amb una mica d'oli d'oliva.
Quan està ben calenta, salem el mero i el posem a la planxa.
Deixem coure uns 5 minuts per costat.

De la crema d'anxoves:

Pelem els ous durs i els triturem junt amb la tonyina, les anxoves, el ketchup i la crema de llet, (que l'anem afegint segons veiem com està d'espessa la crema).
La reservem a la nevera 2 hores com a mínim.

Per emplatar:

Posem el filet de mero en un plat , i hi tirem la crema d'anxoves per sobre.
Podem acompanyar el plat amb unes rodanxes de patata a la planxa. Decorem el plat amb una mica de pebre vermell mòlt

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se