Pesto sicilià

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l'all i talla a rodanxes fines.
Renta els tomàquets.
Renta l'alfàbrega, asseca sobre paper absorbent de cuina i arrenca les fulles.
Escorre els tomàquets de l'oli.
Esmicola el formatge parmesà.
Torra els pinyons en una paella seca fins que prenguin un color marro clar.
Retira de seguida.
Barreja els ingredients preparats amb el mató i l'oli i tritura fins a obtenir una pasta ben fina.
Assaona el pesto amb la sal, el pebre el sucre i el vinagre.
Per servir amb pasta acabada de fer, per exemple, tallarines o espaguetis.
Si el pesto és molt espès, pots afegir una mica d'aigua de cocció de la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se